SZEMLE
Aktuális

Ma 2023.03.29. van.

Utolsó frissítés időpontja:
2008-03-22 17:50:23

RSS

SZEMLE.CLIPS.HUTartalom
2007-02-12, Survivor: Fiji

A múlt hét végén eljött újra a pillanat, ismét a túlélésért küzdő játékosok között találhattuk magunkat a CBS legújabb Survivor évadjában, a Survivor: Fiji-ben. A Fidzsi-szigetek csodálatos szigetein játszódó valóságshowban ezúttal 19 jelölt mutathatja meg 39 nap alatt azt, hogy mire képes a végső győzelemért, amely ezúttal is egy álomszerűnek nevezhető pénzösszeg. A korábbi évadok ötleteit és csavarjait ismerve nem nehéz kijelenteni, hogy ez a show minden korábbit felül fog múlni.

Már a legelső napok is különlegesre sikeredtek, ugyanis a 19 játékos ugyanazon a szigeten ért partot és nem kaptak semmiféle információt arról, hogy mi fog történni velük a későbbiekben, milyen csapatok kerülnek kialakításra. Az első feladatot azonban máris megkapták, egy térkép alapján kellett felépítenie a játékosoknak egy összkomfortos lakóobjektumot, vécével, konyhával és hálószobával. Mindezt persze a sziget anyagainak és lehetőségeinek felhasználásával, tehát ne gondoljunk valami csodavillára, inkább egy egyszerű kunyhóról van szó. Majd két napig tartott a csapatnak befejezni a feladatot, szerencséjükre egyikük építész a civil életében, így a munka zökkenőmentesen haladt. Mint kiderült ennek óriási jelentősége lett a későbbiekben is, ugyanis ahogy a hamarosan megérkező Jeff (a műsorvezető) előadta hőseinknek, az építész hölgy jelölhette ki, hogy ki kerüljön a Moto illetve a Ravu elnevezésű törzsekbe.De hát páratlanul vannak, valamelyik csapat túlerőben kezd? Ezt a kérdést tette fel több játékos is, de gyors választ kaptak. A törzselosztást irányító játékos ugyanis az első kiesésig a lakatlan szigetre távozott száműzetésbe, ahol társaságául csak néhány mérges kígyó szolgált. A többiek eközben összecsaptak az első Kihíváson a törzsi szavazáson védettséget jelentő Védettségi Totemért, amelyet végül a Ravu nyert meg. Ez azonban nem csak azt jelentette, hogy a Ravu törzséből valakinek távoznia kell, hanem azt is, hogy a felépített lakóobjektum a Moto csapatáé lett, a Ravunak egy másik, teljesen üres szigetre kellett költöznie. Este aztán a szavazás előtt erősen éleződni kezdett a helyzet a vesztes csapatban, mindenki szövetségeseket keresett a társai között, főleg Rocky és Erika járt élen a kavarásban. Ez a páros, kiegészülve Jessicával úgy döntött, hogy megpróbálja átvenni az irányítást a saját sorsa felett.

Rosszul tették. A többiek ugyanis többen voltak és bár szinte mindenki kapott szavazatot, a legtöbbet mégis Jessica kapta, akinek így távoznia kellett megérkezése után szinte azonnal. A társaság elég búvalbélelten vonult vissza a helyére, ahol nem várta őket más, csak az éhezés és a nélkülözés. Már az első rész méltó volt az elődökhöz, izgalmas, ötletes reality műsort láthattunk végre hosszú idők után és ez egyben azt is jelenti, hogy a Szemle Magazin a továbbiakban is naprakészen tudósít a Fidzsi-szigetekről az elkövetkező hónapokban.

Cikkszerző: nightfly


Hozzászólás írása:
Ellenőrző kód
Keresés
Keresés az oldal tartalmában:

Eheti premier

Fontos Tájékoztató

HETI PREMIER

Szavazás

A nevesebb dokumentumfilmek-rendezők jobb filmeket készítenek, mint ismeretlen társaik?

Igen, egyértelműen.
Michael Moore a király.
Nem számít a név.
Nem, sőt árt nekik a hírnév.
HUH.HU
HUH.HU
HUH.HU - vicces képek , videók és viccek