SZEMLE
Aktuális

Ma 2022.01.16. van.

Utolsó frissítés időpontja:
2008-03-22 17:50:23

RSS

SZEMLE.CLIPS.HUTartalom
2007-05-03, Survivor: Fiji - Elmélkedések a 12. epizód előtt

Rendkívül kemény napokon vannak túl a Survivor: Fiji játékosai, sorsfordító szavazások történtek, amelyek eredményeként már csak hét játékos maradt a Bula Bula (az új törzs neve) táborában. De az eddigiek valószínűleg nem mérhetőek azokhoz az izgalmakhoz, amelyek az elkövetkező napokban várnak rájuk. A ma esti epizód nagyon sok, eddig nyitott kérdésre választ fog adni, de addig is, amíg nem tudunk biztosat, a következőkben a Szemle jóslatát tárjuk a kedves olvasó elé, minden játékosra külön-külön.

Alex: Rendkívül vékony penge élén táncol, ő az utolsó, aki papíron nem Earl szövetségéhez tartozik, így számára nincs más lehetőség, mint maga mellé állítani néhány embert, de legalábbis a többiek figyelmét valaki más ellen fordítani, különben ma este mennie kell. És bár az előzetesből látni lehetett, hogy a társaság számára Boo fecsegése kezd idegesítő lenni, ez ilyen szövetségi szinten már nem ok a kiszavazásra, így továbbra is csak egy jelölt marad, Alex. Jóslatunk: ha nem szerez védettséget, ő a következő kieső.

Dreamz: Ő az, aki kulcspozíciót harcolhatott volna ki magának a játékban, de butaságával eljátszotta nagy esélyét és most nagyon jól kell helyezkednie, ha szeretne még néhány napot a szigeten tölteni. Ennek ellenére nincs közvetlen veszélyben, számára a kérdés az, hogy az Earl vezette szövetség katonája marad-e, vagy csatlakozik Alexhez és megpróbálják megfordítani a játék sorsát. Jóslatunk: ha Earl csapatában marad, bejut a legjobb négybe, de a végén nem nyer.

Stacy: Továbbra is a fekete ló. Kétszínű, így soha nem lehet tudni, mire számíthat tőle az ember, ennek megfelelően Alex búcsúja után elképzelhető, hogy ő lesz a következő. Számára a legnagyobb esélyt az jelentené, ha sikerülne egy új szövetségi pólust kialakítania és elég szavazatot szerezni a végjátékra. Ismerve mentalitását, ez elég nehéz feladatnak tűnik. Jóslatunk: már csak pár napja van hátra.Boo: Az előzetesből kiderült, hogy társai kezdik megunni személyiségének kilengéseit, így amennyiben Alex jól taktikázik, akár ő lehet a következő kieső, bár mint fentebb is említettem, ezen a szinten ilyen ok már nem biztos, hogy elég egy kiszavazáshoz. Számára több út is kínálkozik, vagy új szövetséget próbál verbuválni Stacy és Dreamz/Kassandra segítségével vagy minden erejével az újra elrejtett védettségi medál megtalálására koncentrál. Elvégre ő az egyetlen, aki ismer információkat annak hollétével kapcsolatban. Jóslatunk: Nem lesz képes bejutni a legjobb négybe, ha nem találja meg a medált.

Kassandra: Nos, ő rendkívül jó pozícióban van, bár ez bármikor a visszájára is fordulhat. Amennyiben új szövetség alakulna, akkor is jó helyen lenne Dreamznek köszönhetően, de ha mégsem akkor pedig Earl szárnyai alatt lehetne biztonságban. Neki a nagy feladat abban van, hogy időben észrevegye, hogy más szelek fújnak és akkor azonnal a megfelelő oldalra kell helyezkednie. Ha nem így tesz, elveszett. Jóslatunk: Benne lesz az utolsó négyben.

Earl: Érdekes helyzet az övé, annak ellenére, hogy Yau-mannel alkotott szövetsége révén az egyik legnagyobb esélyesnek tartják. Mivel Yau-man és ő a végsőkig összetartanak, számára már csak az a feladat, hogy még két embert maga mellett tudjon tartani. Valószínűleg ez sikerülni fog neki, mivel Kassandra már a zsebében van, rajta keresztül pedig Dreamzt is irányítani tudja. Bár kérdés, hogy a Kassandra-Dreamz összefonódás milyen erős marad a végére. Emellett Earl számára szintén tökéletes, hogy a többiek Yau-mant tartják a fő erőnek és ezért ha már a mai epizódban ellenük fordulnak társaik egy új szövetség alakításával, a védettségi medálnak köszönhetően Earl számára már biztos a legjobb négy. Jóslatunk: Nagy biztonsággal állítható, hogy bejut a legjobb négybe.

Yau-man: Alex után az ő helyzete a legrosszabb. Annak ellenére, hogy a védettségi medál a birtokában van, sokat nem segít rajta, hiszen mindenki tud róla. Számára létfontosságú, hogy Earl mellett még két ember támogassa a közös szövetséget, mert ha nem így lesz, akkor Yau-man lesz az első számú célpont. Számára a mai epizód sorsdöntő lesz, ha a mai Törzsi Tanács után még játékban lesz ő, a medál és Earl, akkor szintén esélyes a legjobb négyre. Amennyiben ma új szelek kezdenek fújni és az Earl-szövetség pozíciója megrendül, akkor Yau-man számára elveszett az 1 millió. Jóslatunk: ha egyben tudja tartani a jelenlegi szövetséget még egy-két napig, akkor megvan számára is a legjobb négy.

Tehát így gondoljuk mi, de Mark Burnett a producer és nála nem lehet tudni, milyen csavar következik. Így kíváncsian várjuk a legújabb fejleményeket és ne felejtsétek kedves Olvasók, a Szemlén mindig mindent megtaláltok.

Cikkszerző: nightfly


Hozzászólás írása:
Ellenőrző kód
Keresés
Keresés az oldal tartalmában:

Eheti premier

Fontos Tájékoztató

HETI PREMIER

Szavazás

A nevesebb dokumentumfilmek-rendezők jobb filmeket készítenek, mint ismeretlen társaik?

Igen, egyértelműen.
Michael Moore a király.
Nem számít a név.
Nem, sőt árt nekik a hírnév.
HUH.HU
HUH.HU
HUH.HU - vicces képek , videók és viccek