SZEMLE
Aktuális

Ma 2023.03.29. van.

Utolsó frissítés időpontja:
2008-03-22 17:50:23

RSS

SZEMLE.CLIPS.HUTartalom
2007-06-14, Age of Love - A hölgyek

Már csak néhány nap és kezdetét veszi az NBC legújabb reality sorozata, az Age of Love, amely a Bachelor (Nagy Ő) műsor koncepciójára építve, 13 hölgy küzdelmét mutatja be egy férfi, jelen esetben Mark Philippoussis kegyeiért. Az idei nyáron ez a másik olyan produkció, amelyet a Fast cars & Superstars mellett részről-részre bemutatunk, ennek megfelelően nagy várakozással tekintünk az Age of Love elé. A készítők (ez a címből is kikövetkeztethető) egy olyan új húzást is belevittek a műsorba, amely az efféle szerelmi show-műsorok egyikére sem volt eddig jellemző, történetesen, hogy a 13 hölgy egy része a negyvenes, másik része a huszas korosztály tagjai közül kerül ki.

Ennek megfelelően rettentően kíváncsiak vagyunk rá, hogy néznek ki az NBC feleségjelöltjei. A képek megtekintése után csak annyit mondanék, hogy mindannyian elég jól néznek ki, bár sokak számára valószínűleg a plasztikai sebész szikéje is sokat számított, valamint többeknek elég rosszul sikerült elkendőzniük hiányosságaikat. Mivel Mark Philippousist a múltkori cikkben már bemutattuk, úgyhogy most jöjjenek a hölgyek, először is a Cicák csapata.

Megan 21 éves hölgy, Chicagóból érkezett, jelenleg egyetemi hallgató és valószínűleg nem fog sok vizet zavarni, a fiatalság a csábítás mellett taszító is lehet.


Nem úgy mint a következő cica, Tessa esetében.

Ő már 23 éves, szintén Illinois államból érkezett, és menedzserasszisztens.

Következő versenyzőnk Mary, aki Albuquerque-ből jött, most 24 éves és az egészségügy területén dolgozik, mint technikus.


Mint látható, életkor szerint haladunk növekvő sorrendben, úgyhogy most jöjjön a 25 éves Amanda, aki Nashvilleből érkezett és pénzügyi tervezőasszisztens. Ő egyébként a Szemle egyik favoritja.


Gyönyörű és lelkes hölgy a 26 éves Adelaide is, aki Manhattan Beachből érkezett és egy nagy kiadóban dolgozik, mint szerkesztő.


Az utolsó hölgy a cicacsapatból Lauren, aki 27 éves és fénytechnikai berendezések szakértőjeként dolgozik.


Jóval érdekesebb azonban a Nagymacskák csapata, ugyanis nagyon szép és kapós hölgyeket kellett ebben a csoportban felvonultatni ahhoz, hogy Mark elgondolkodjon azon, hogy esetleg innen válasszon, akár 15 év korkülönbséggel is.

Az első nagymacskánk Jayanna, aki 38 éves, banki tanácsadó Kaliforniában és már egyszer elvált.


A következő játékos a kétszeresen elvált, 40 éves Angela, aki Michigan állam egyetlen képviselője a játékban és egy elég idős gyermeket is nevel egyedül.


A szintén 40 éves Kelli a következő, aki jogi asszisztens Los Angelesben és elég sokra viheti a játékban, amennyiben a személyisége Mark ízlésének megfelel. És ő lenne a Szemle másik nagy favoritja.


Meglepő, de ismét egy 40 éves hölgy a következő, Lynn, aki sminkesként dolgozik Nashvilleben és még nem volt férjnél.


Nem úgy, mint a 42 éves, fotósként dolgozó Maria, aki Playa Del Rey-ből érkezett és elég nagy eséllyel pályázik a győzelemre, a Mark nőideáljáról kiszivárgott hírek szerint.


A legjobb háttérrel azonban egyértelműen Jodie érkezik, aki 46 éves korára egy nagy ingatlanügynökség vezetőjeként dolgozik Dallasban, bár neki már egy 8 éves gyermeke is van. Valószínűleg a gyermekkel rendelkezők hátrányt szenvednek csemetéjük miatt, bár ez nem törvényszerű.


Az utolsó játékosunk a fekete ló, hiszen ő már 48 éves és a Los Angeles Lakers tulajdonosának személyi asszisztense(!). Jen kétszeresen elvált a múltban, de mindent összevetve, a korkülönbség ellenére nem rossz partiról van szó. Főleg ha a kép alapján akár egy tízest bátran letagadhatna.


Remélem cikkeinkkel már eléggé feltüzeltük a várakozást, így szerencsére már nem kell sokat várni, június 18.-án este kilenc órakor legördül a függöny és kezdetét veszi Mark életreszóló kalandja.

Cikkszerző: nightfly


Hozzászólás írása:
Ellenőrző kód
Keresés
Keresés az oldal tartalmában:

Eheti premier

Fontos Tájékoztató

HETI PREMIER

Szavazás

A nevesebb dokumentumfilmek-rendezők jobb filmeket készítenek, mint ismeretlen társaik?

Igen, egyértelműen.
Michael Moore a király.
Nem számít a név.
Nem, sőt árt nekik a hírnév.
HUH.HU
HUH.HU
HUH.HU - vicces képek , videók és viccek