SZEMLE
Aktuális

Ma 2023.03.29. van.

Utolsó frissítés időpontja:
2008-03-22 17:50:23

RSS

Tartalom
2007-06-15, Fast Cars & Superstars - 3. epizód

Kedd este vetítették a Fast Cars & Superstars izgalmakban bővelkedő harmadik epizódját, amelynek nagy kérdése az volt, hogy Krista Allen és Serena Williams után ismét egy nő esik-e ki, vagy megtörik az átok. A már megszokott panoráma felvételek után csatlakozunk a pálya szélén álldogáló újabb híresség-hármashoz: John Salley (egykori NBA sztár), John Cena (pankrátor) és Jewel (énekesnő) csendben hallgatják a vezetéstechnikai tanácsadó tanácsait. Miután ő végzett, jön a két műsorvezető, akik emlékeztetnek minket és hőseinket, hogy mi is történt az előző adásban. Ezután érkezik a triót kiképző és irányító Carl Edwards, aki szintén NASCAR legendának számít az Államokban, bár most már kicsit visszevett a tempóból.

Miután néhány apró poént még elsütöttek egymás között, kezdetét is vette a verseny, John Salley volt az első, aki megmutathatta mit tud. Miközben néhány bemelegítő kört tett a pályán, mi megcsodálhattuk felkészülésének legérdekesebb pillanatait, de néhány perc után jött a zöld zászló és Salley nekilátott lefutni a mért köreit. Az első két körében elég gyenge tempót diktált és bár az utolsó körben kicsit beleerősített, végül több mint 2 perces idővel ért célba, ami eddig csak Serena Williamsnek sikerült. Következhetett Jewel és számára egy 2 percnél jobb idő már a következő forduló jutást jelentette, így elképesztő tűzzel a szemében ült be a versenyautóba. Az ő bemelegítő körei közben is megnézhettük a felkészüléséről készült felvételeket, de igazából már valószínűleg mindenki a mért köreit várta.Már az első körben látszott, hogy Salleynél jobb lesz, ugyanis majd 30 km/h-val gyorsabb átlagot produkált, mint az egykori NBA sztár, és ezt a tempót a második és a harmadik mért körben is sikerül tartania, így végül 13 másodperccel jobbat megy, mint Salley és ez azt jelentette, hogy megszakad a sorozat és végre egy nő is bekerül a második fordulóba. Ezzel az este legérdekesebb kérdésére megkaptuk a választ, de még hátravolt John Cena, aki számára szintén a továbbjutás volt a tét. Ő is lefutotta szokásos bemelegítő köreit, belenéztünk a felkészülésébe is, de ezek felejthető pillanatok voltak, a lényeg, hogy megkezdte mért köreit.

Az első körben időben és sebességben is Jewel szintjén vezetett és bár azért kicsit visszaesett a második két körre, csak nagyon kevéssel maradt el az énekesnő időeredményétől. Ezzel ki is alakul a végeredmény: 1. Jewel 2. John Cena és 3. John Salley, aki ezzel búcsúzik is a játéktól. Jövő hét kedden ismét rendkívüli izgalmak várnak ránk, versenyautóba száll Bill Cowher, Gabrielle Reece és William Shatner is, valamint az őket kiképző Ryan Newmannel is találkozni fogunk. Maradjatok velünk.

Cikkszerző: nightfly


Hozzászólás írása:
Ellenőrző kód
Keresés
Keresés az oldal tartalmában:

Eheti premier

Fontos Tájékoztató

HETI PREMIER

Szavazás

A nevesebb dokumentumfilmek-rendezők jobb filmeket készítenek, mint ismeretlen társaik?

Igen, egyértelműen.
Michael Moore a király.
Nem számít a név.
Nem, sőt árt nekik a hírnév.
HUH.HU
HUH.HU
HUH.HU - vicces képek , videók és viccek